Πού θα βρώ πόσιμο οξυζενέ FOOD GRADE 35% στην Ελλάδα;;;

ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI το απλό οξυζενέ που πουλάνε στα φαρμακεία αυτό είναι επικίνδυνο αν το πιείτε. Μιλάμε για το ΠΟΣΙΜΟ οξυζενέ. To ζητάτε “Πόσιμο οξυζενέ (ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ)  FOOD GRADE 35%”
Μετά απο έρευνα βρήκαμε προμηθευτές για πόσιμο οξυζενέ FOOD GRADE 35% στην Ελλάδα. Πρόκειται για τα εξής καταστήματα:

ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΟΞΥΖΕΝΕ FOOD GRADE 35% ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :

1. Στο φαρμακείο της Μαρίας Προβατά, (παρασκευάζουν το πόσιμο οξυζενέ food grade 35%) ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 6, ΜΑΡΟΥΣΙ

ΤΗΛ.FAX: 210-8025029-6126944-8062596

http://www.provata.gr/%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1

2. Στο κατάστημα: Μάνης Άρης Δ. Εμπόριο Χημικών Προϊόντων κάτω απο την Ομόνοια
Γερανίου 13, Αθήνα Τηλ. 210-5232687

3. Στο κατάστημα : Bio-Genesis  

Mπενάκη 8 (κοντά στην Ομόνοια) τηλ.210-3222901 και 210-3222902

4. Εταιρεία “ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗ”, Πατησίων 24 ΑΘΗΝΑ.

E-mail: info@diatrofologiki.gr Τηλ: 2103800180 , 2103800181 , 2103800182 Fax: 2103800183

Εισάγουν το πόσιμο οξυζενέ Food Grade 35% από την Αγγλία : http://www.bobsbest.co.uk/food-grade-hydrogen-peroxide-cx-fghp/

Αποστέλλουν   το πόσιμο οξυζενέ Food Grade 35% ταχυδρομικώς,   με αντικαταβολή και παραλαβή εντός 2-3 ημερών, σε όλη την Ελλάδα.

 5. Στο φαρμακείο της  Σούλης Σταθοπούλου Μεσογείων 431-Πλατεία Αγίας Παρασκευής

(παρασκευάζουν το πόσιμο οξυζενέ food grade 35%). Τηλ. 2106396484 Fax 2106391879

6.  Στο κατάστημα Χημικών “ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ” στον Πειραιά, Γούναρη 35, τηλ. 210-4124518.

Θα συνεχίσουμε την έρευνα για να εντοπίσουμε και άλλα καταστήματα / εταιρείες που διαθέτουν το πόσιμο οξυζενέ FOOD GRADE 35% , σε όλη την Ελλάδα. Αν γνωρίζετε κάποιον άλλο που το διαθέτει επικοινωνήσετε μαζί μας για να το συμεριλάβουμε στη λίστα των προμηθευτών. Έτσι ίσως να διευκολυνθούν περισσότεροι έλληνες που ταλαιπωρούνται απο τον καρκίνο και απο το ιατρικό κατεστημένο, και αναζητούν εναλλακτικές θεραπείες.

33 thoughts on “Πού θα βρώ πόσιμο οξυζενέ FOOD GRADE 35% στην Ελλάδα;;;

  1. Καλησπέρα!
    Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι και στο φαρμακείο της κυρίας Σούλης Σταθοπούλου Μεσογείων 431-Πλατεία Αγίας Παρασκευής παρασκευάζεται το πόσιμο υπεροξείδιο του υδρογόνου 35% food grade. Τηλ. 2106396484 Fax 2106391879
    Σας ευχαριστώ πολύ.

    Like

    • Πράγματι, όπως το λές, σταμάτησαν τη συνεργασία με τη “Διατοφολογική” που το εισάγει. Τώρα η Διατροφολογική διαθέτει το πόσιμο οξυζενέ της συγκεκριμένης μάρκας, από το κατάστημα Βio-Genesis Mπενάκη 8 (κοντά στην Ομόνοια) τηλ.210-3222901 και 210-3222902 (βλ. ανάρτηση)

      Like

  2. ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στον Πειραιά, Γούναρη 35, το έχει και δίνει και οδηγίες διάλυσης… και σε πολύ καλή τιμή.! Καλέστε στο 210-4124518.

    Like

  3. sas efxaristo polli gia to endiaferon pu diksate na enimerosete ton kozmo gia tin agora tou oksizine stin ellada me sigikremenes diefinsis kai tek efxaristo kai palli nai sti zoi nai stin igia !!!!!! kai na tus katsi sto lemo stis farmakeftikes eteries (:

    Like

  4. Υπάρχει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει ; Βοηθάει όντως ή είναι άλλη μια φούσκα που θα ξεφουσκώσει ;

    Like

  5. Milisa me eteries pou promi8evoun to FOOD GRADE 35% . Dior8oste to ar8ro pio pano, to FOOD GRADE 35% den ine posimo oksizene ala ine i proti ili i opia proti ili apetite na eno8i me nero ke tote dimiourgite to oksizene. Odigies xrisis den exi. Simbouleftite gia ti kathe xrisi apo giatro gia na sas pi tin sosti donsologia gia ti kathe xrisi pou epithimite.

    Like

  6. στην ελλαδα απο που μπορω να παραγγειλω το food grade 35%??? ξερει καποιος σιγουρα???

    Like

  7. γεια σας, εγω ξεκινησα την θεραπεια με τον οξυζενε, διαγνωστικα με καρκινο στο στηθος τον αυγουστο 2014 και μετα απο 1 χρονο μετασταση στα κοκκαλα. δεν ξερω τι θα δειξουν οι εξετασεις που θα κανω προσεχως αλλα το μονο που μπορω να πω στα σηγουρα εινα οτι κοιμαμαι καλυτερα, ειχα ενα προβλημα με ενα δοντι μου (πονουσα) που επρεπε να κανω εξαγωγη και τωρα δεν ποναω καθολου. καλη χρονια σε ολους με υγεια πανω απ ολα.

    Liked by 3 people

  8. Υπαρχει φαρμακειο στην ανω γλυφαδα αττικης ´η μπορειτε να μας το στειλετε

    Like

  9. Γεια σας, το θέμα δεν έιναι να βρουμε που πωλείται, αλλά να είναι και “καθαρό”… δηλ ναμην έχει σταθεροποιητές και μεταλλικά στοιχεία. Είμαστε σίγουροι οτι τα παραπάνω καταστήματα τηρούν αυτές τις προδιαγραφές; Εφ’ όσον βέβαια θέλουμε να κάνουμε θεραπεία με το H2O2

    Like

  10. Καλημέρα, έπεσα τελείως τυχαία πάνω σε αυτό εδώ το άρθρο και έμεινα σοκαρισμένη. Το ό,τι άνθρωποι με σοβαρά ιατρικά προβλήματα όπως ο καρκίνος, αντί να εστιάσουν σε εγκεκριμένες μορφές θεραπείας, ξοδεύουν τις οικονομίες τους σε σκευάσματα πυκνού Οξυζενέ (!!!!) με ελπίδα τη θεραπεία δεν μπορεί να με αφήσει ασυγκίνητη.

    Απευθύνω έκκληση, αρχικά στους υπευθύνους του site να μην διαγράψουν το σχόλιο μου, και έπειτα σε αυτούς που το διαβάζουν, να με ακούσουν προσεκτικά. Είμαι Χημικός και γνωρίζω πολύ καλά τη δράση του Υπεροξειδίου του Υδρογόνου (Οξυζενέ) στον οργανισμό. Με το που “καθίσει” σε κάποια επιφάνεια, είτε στην επιδέρμιδα, είτε το βλεννογόνο του στόματος, είτε σε αυτόν του στομάχου, διασπάται σε νερό και σε οξυγόνο. Το οξυγόνο αυτό ΔΕΝ απορροφάται από τον οργανισμό, πέρα από τυχαίες τοπικές οξειδώσεις, παρά διαφεύγει μέσω του αέρα. Στην περίπτωση δηλαδή που το πίνετε, είναι σαν να πίνετε ένα πολύ ακριβό νερό και να ρεύεστε οξυγόνο!!!! Δεν θα μιλήσω δε για τον καυτηριασμό που μπορεί να προκαλείται στον οισοφάγο και το στομάχι από την αντίδραση που προκαλείται κατά τη διάσπαση γιατί δεν θέλω να κάνω υποθέσεις (όσο λογικές και αναμενόμενες και αν είναι).

    Σας παρακαλώ, εύχομαι πραγματικά η υγεία σας να βελτιωθεί στο μέγιστο αλλά μην την χειροτερεύετε με πρακτικές τέτοιου τύπου!! Με ένα απλό google search βλέπω πως προτείνεται σε διάφορα εναλλακτικά site και υπάρχει μάλιστα και βιβλίο σχετικό.. Είναι δυνατόν να υπάρχει επιστήμονας ο οποίος να μπορεί να στηρίξει μια τέτοια δράση;; Έχει πολλά θαύματα η φύση και πάρα πολλά εγκεκριμένα φάρμακα έχουν προκύψει από ουσίες που έχουν απομονωθεί από αυτή. Τα θαύματα υπάρχουν αλλά η επιστήμη έχει μια εικόνα για το πως λειτουργούν. Είναι αμαρτία να γίνεται τέτοιου – επικίνδυνου – τύπου παραπληροφόρηση σε ανθρώπους που τραβούν τον δικό τους Γολγοθά. Υπάρχουν αξιόπιστοι γιατροί που σέβονται και βοηθούν με σωστές θεραπείες τους ασθενείς τους.

    ΠΡΟΣΟΧΗ για το θεό.

    Like

    • Αφου ειστε χημικος μπορειτε να μας πειτε τι θα συμβει σε ενα υγιη οργανισμο αν παρει φαρμακα χημειοθεραπειας η ξεκινησει να ακτινοβολει τμηματα του σωματος του?
      Για να μη σας κουραζω οι “θεραπειες” που ειναι εγκεκριμενες σημερα στις περισσοτερες περιπτωσεις προξενουν καρκινο.

      Like

  11. Νομίζω ότι στη Μ. Βρετανία το 35% έχει ήδη αποσυρθεί και κυκλοφορούν μόνο το 3 και 12%

    Like

    • Το κοινό οξυζενέ 35% ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για εσωτερική χρήση. Το οξυζενέ 35% food grade κάνει για εσωτερική χρήση. πχ ωτίτιδες, εισπνοές, κατάποση κτλ. ΠΡΟΣΟΧΗ στη χρήση! Το 35% είναι καυστικό κ θέλει αραίωση.

      Like

  12. Παιδιά Καλησπέρα ! Εμένα μου σύστησαν food grade 33% όχι 35 που διαβάζω παντού αλλά δεν βλέπω καμία ανάρτηση .ΈΧΕΤΕ ΜΉΠΩΣ ΚΑΜΙΆ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ;

    Like

  13. Υπάρχει food grade 50% σε συσκευασία 30kg με 1 ευρώ +φπα το κιλό.Θα πρέπει να υπολογίσετε και γύρω στα 6-7 ευρώ επιπλέον για το δοχείο (μάλλον είναι κάποιο ειδικό)
    Δέν γράφω εδώ την εταιρία για να μήν θεωρηθεί διαφήμιση.Το e-mail μου είναι gatos74@yahoo.gr για όποιον θέλει πληροφορίες.

    Like

  14. γνωριζετε οτι απο το 2014 απαγορεύεται παραγωγη πανω απο 35% ??? ανωτατο οριο ειναι το 12% αν βαλεις παραπανω πας φυλακη??? διοτι μπορει να σου κατση οποιοσδηποτε βαρια μήνυση με αυτο εδω και πας φυλακη. ΜΙΧΟΣ
    Effective 2nd September 2014, new regulations mean that no one in the UK can sell Hydrogen Peroxide stronger than 12%.
    Anyone selling 35% or anything stronger than 12% is committing a Criminal Offense.

    Like

  15. Καλησπέρα θα μπορούσατε να γράψετε ποιά ακριβώς είναι δοδομογία

    Like

Σχόλια και προτάσεις πάντα ευπρόσδεκτα...