ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΟΞΥΖΕΝΕ 35% (Υπεροξείδιο του Υδρογόνου)

ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΧΡΗΣΗΣ

(το κείμενο που ακολουθεί, το παραλάβαμε ως Οδηγίες Χρήσης, αγοράζοντας το πόσιμο οξυζενέ 35% από το κατάστημα Βιοφως κοντά στην Ομόνοια. Ό,τι βλέπετε σημειωμένο με μπλέ χρώμα είναι προσθήκη από το χρήστη του ιστολογίου .)

 

 

 

 

 ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ FOOD GRADE H2O2 (35%)

-ΠΡΟΙΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ
– ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ
– ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΣΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Η εταιρεία που το εισάγει, και το επιστημονικό προσωπικό που την πλαισιώνει δεν συστήνει παρά την τήρηση του «μικρού» πρωτόκολλου που ακολουθεί:

 

 

Η ιδιαιτερότητα του προιόντος επιβάλλει την ανάγκη να έχει προταθεί η χρήση του από ειδικό του χώρου, και η χρήση του να γίνεται πάντα υπό παρακολούθηση. Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα επιλέγονται και καθορίζονται μόνο από είδικούς συμβούλους. Η τελική ευθύνη της επιλογής ανήκει στον καταναλωτή, εφόσον έχει ενημερωθεί για τους κανόνες και τους κινδύνους χρησεως του υπεροξειδίου.

Hydrogen Peroxide – ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ

Βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε:

ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ: ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΙΑΛΥΤΟ.

– Προτείνουμε να χρησιμοποιείτε για την αραίωση απεσταγμένο νερό *. Το νερό της βρύσης και τα μεταλλικά εμφιαλωμένα νερά, πεεριέχουν μόρια μετάλλων που θα ενωθούν με το παραπανίσιο οξυγόνο και θα αποδυναμώσουν τη δράση του υπεροξειδίου. Κάποιοι ειδικοί προτείνουν ότι μπορείτε να το ανακατέψετε σε γάλα, χυμό φρούτων ή λαχανικάν. Αυτό δεν είναι πάντα αποτέλεσματικό γιατί κάποια συστατικά των χυμών αντιδρούν με το υπεροξείδιο και το αποδυναμώνουν.

– ΠΟΤΕ μην το παίρνετε με γεμάτο στομάχι. Ούτε κάν μετά από ελαφρύ γεύμα. Εξασφαλίστε ένα ελάχιστο διάστημα 1 ώρας πρίν και 3 ώρες μετά από φαγητό.

(Εάν πχ φάγατε στις 1:30 το μέσημέρι, θα πρέπει να περάσουν 3 ώρες για να το πάρετε. Δηάδή, πρέπει να το πάρετε στις 4:30 το απόγευμα. Και μπορείτε να φάτε και να πιείτε ΑΦΟΥ περάσει 1 ώρα, δηλαδή, μετά τις 5:30 το απόγευμα)

– Η άσκηση και καλή αναπνοή είναι σημαντικά βοηθήματα στην διάρκεια χορήγησης.

– Μην το παίρνετε πρίν ή κοντά στην κατάκλιση. Η αύξηση της παροχής οξυγόνου και η αύξηση του μεταβολικού ρυθμού θα διαταράξουν τον ύπνο σας.

– Κατά τη διάρκεια της χρήσης του υπεροξειδίου ΜΗΝ παίρνετε συμπληρώματα διατροφής με σίδηρο, Βιταμίνη C, μαγγάνιο, χαλκό ή άργυρο γιατί θα προξενήσετε σοβαρή βλάβη στο στομάχι.

– ΜΗΝ το χρησιμοποιήσετε αν έχετε κάνει πράοσφατα μεταμόσχευση κάποιων ιστών ή οργάνων.

– Όσο αυξάνεται η δόση του υπεροξειδίου αυξάνετε παράλληλα και την ποσότητα του νερού που χρησιμοποιείτε για να το διαλύσετε.

– Αν σε κάποιο στάδιο της αύξησης της δόσης αισθανθείτε ναυτία ή πτιδήποτε δυσάρεστο επιστρέψτε ξανά στην προηγούμενη δόση με την οποία αισθανόσασε καλά.

– Πάρτε Βιταμίνη Ε, θα βοηθήσει το σώμα σας να διαχειριστεί καλύτερα το οξυγόνο.

– Πάρτε ένα καλό συμπλήρωμα με acidophilus . Θα βοηθήσει στην συντήρηση των φιλικών βακτηριδίων της χλωρίδας στο έντερο και θα προωθήσει την ενδογενή παραγωγή του υπεροξειδίου.

Όπως και με τόσα πολλά πράγματα, η τοξικότητα είναι στη δράση. Κανείς δεν θα το θεωρούσε επικίνδυνο να λάβει μία ασπιρίνη, στην πραγματικότητα μπορεί να σώσει τη ζωή κάποιου που έχει μία καρδιακή προσβολή. Μήπως πρέπει να θεωρείται επικίνδυνο να λάβει κάποιος 700 ασπιρίνες; Φυσικά θα ήταν, θα τον σκότωνε μία τέτοια δόση. Το 35% υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι 700 φορές πιο συμπυκνωμένο από τη δόση που θεωρέιται ασφαλής. Για το λόγο αυτό, ΠΟΤΕ δε λαμβάνεται όπως έχει. Λαμβάνεται πάντα διαλυμένο σε νερό και τηρώντας τις απαιτούμενες αναλογίες.

– Όσοι πάσχουν από χρόνια καντιδίαση, πριν από το βασικό πρόγραμμα πρέπει να κάνουν το παρακάτω, ως προετοιμασία: 1 σταγόνα / 2 φορές την ημέρα για 3 ημέρες και στη συνέχεια 2 σταγόνες / 3 φορές την ημέρα για άλλες 3 ημέρες.

ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

Άμεση χρήση του FOOD GRADE 35% HYDROGEN PEROXIDE:

 

Για να φτιάξετε το 3% διάλυμα του υπεροξειδίου, χρησιμοποιείτε 1 μέρος υπεροξειδίου 35% και 11 μέρη νερό απεσταγμένο.

Για παράδειγμα: Διαλύστε σε 110 ml απεσταγμένο νερό, ποσότητα 10 ml υπεροξειδίου.

 

 

* Για την αραίωση του πόσιμου οξυζενέ 35%, χρησιμοποιούμε Απεσταγμένο νερό και ΟΧΙ Απιονισμένο. Απεσταγμένο νερό για ανθρώπινη χρήση βρίσκουμε στα φαρμακεία και το ζητάμε ως «απεσταγμένο νερό, water for injection» που κυκλοφορεί σε συσκευασία 1 λίτρου και κοστίζει 1,6 ευρώ (ενιαία τιμή φαρμακείων). Το απεσταγμένο νερό είναι αυτό που χρησιμοποιούν στους ορούς (στην ετικέτα γράφει ότι προορίζεται για ενδοφλέβια, ενδομυική λαι ενδοαρτηριακή έγχυση). Είναι το καταλληλότερο νερό για τη διάλυση του πόσιμου οξυζενέ, διότι δεν περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία (όπως το εμφιαλωμένο νερό, και το νερό της βρύσης), τα οποία κάνουν αντίδραση με το οξυζενέ και το αποδυναμώνουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ποσότητα απεσταγμένου νερού που χρησιμοποιούμε ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, μέχρι τις 5 σταγόνες, είναι τουλάχιστον 150 ml. (Τα στοιχεία αυτά τα βρήκαμε σε ένα πολύ αξιόλογο βιβλίο για το πόσιμο οξυζενέ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, και μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ, στα αγγλικά.:  http://www.foodgrade-hydrogenperoxide.com/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/thetruthaboutfghp.pdf ). Ξεκινάμε λοιπόν με 150 ml (που είναι περίπου 5 oz, δηλαδή ουγγιές όπως γράφει στο βιβλίο). Η ποσότητα αυτή των 150 ml είναι μία ΑΣΦΑΛΗΣ αναλογία διάλυσης, για να μην πειραχτεί το στομάχι ή άλλα όργανα) και καθώς οι σταγόνες αυξάνονται, αυξάνουμε κι εμείς λίγο λίγο την ποσότητα του απεσταγμένου νερού.

Σημείωση: Το αδιάλυτο οξυζενέ 35% καλύτερα να το παίρνουμε από το μπουκάλι του χρησιμοποιώντας ΓΥΑΛΙΝΟ σταγονόμετρο. Το διαλύουμε σε ΓΥΑΛΙΝΟ ποτήρι, ΟΧΙ σε πλαστικό, ΟΧΙ σε μεταλλικό, ΟΧΙ σε πορώδες: πήλινο/πορσελάνη γιατί αντιδρά με το μέταλλο και το πλαστικό. Το μπουκάλι στο οποίο εμφιαλώνεται το πόσιμο οξυζενέ 35%, αποτελείται από ΕΙΔΙΚΟ πλαστικό.

Καλύτερα να φοράτε πλαστικά γάντια κατά τη χρήση. Αν πέσει επάνω στα χέρια σας αδιάλυτο, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό.

 

 iasis4all.wordpress.com

 

27 thoughts on “ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΟΞΥΖΕΝΕ 35% (Υπεροξείδιο του Υδρογόνου)

  1. Pingback: Ουρολοίμωξη - προστατίτιδα - NGradio.gr - NGradio.gr

  2. Γεια σας. Εδω και αρκετό καιρό διαβάζω για το υπεροξυδιο και οφείλω να ομολογήσω οτι έχω ενθουσιαστεί. Δεν έχω πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, θα ήθελα όμως να μάθω αν μπορώ να κάνω μια μικρή θεραπεία να ξαναζωντανέψει λιγο ο οργανισμός μου. Να κάνω μια συντήρηση. Πραγματικά το χρειάζομαι. Θα ήθελα να μου πείτε, αν γνωρίζετε πια δοσολογια και για ποσό διάστημα να το κάνω , και αν χρειάζεται επανάληψη μετα απο ποσό χρονικό διάστημα. Επίσης μια κοπέλα με σιλικόνη στο στήθος επιτρέπεται να το πίνει ;
    Τελευταία ερώτηση. Η σκυλα μου εχει καρκίνο στο σικωτι ειναι 27 κιλά. Ειναι όμως πολύ δύσκολο να της δίνω το νερό όταν πρέπει. Τα ζώα δεν ειναι τοσο συνεργάσιμα. Μπορώ να το διαλύω σε ζωμό κότας ή κράτος;
    Στην Αυστραλια που ζω το τελευταίο διάστημα έχουν μόνο το 6% ( παράγγειλα απο το ιντερνετ το 35% ), και δεν έχουν ιδέα για τιποτα. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Αλλά και στην Ελλαδα δυσκολεύτηκα αρκετά να το βρω.
    Μακάρι να μου απάντησετε.
    Ευχαριστώ
    Μαργαριτα

    Like

    • Ακουσε με αγαπητη μου , μολις προμηθευτηκα απο το φαρμακειο μου χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια 1 κιλο…..(οχι λιτρο) 6 € Ειναι εγκεκριμενο απο τον ΕΟΦ και η ετικετα γραφει CHEMCO Syndesmos……!!! W:www.syndesmossa.com και E: info@syndesmossa.com Ειναι Η2Ο2 35%

      Like

  3. καλημερα
    η καταναλωση φρουτων που περιεχουν βιταμινη c τουλαχιστον
    1 ωρα μετα την καταποση του η2ο2 επιτρεπεται?
    ευχαριστω πολυ
    ιωακειμ απο σερρες

    Like

  4. gia sas to onoma mou ine marios soteriou .akousa gia to yperoxidio tou idrogonou ke gia ta kala pou kani,pou mboro na to vro stin kypro

    Like

  5. Καλημέρα.

    Αποθήκευση σε γυάλινο μπουκαλάκι με σταγονόμετρο (100ml από φαρμακείο, καφέ χρώματος) επιτρέπεται ή υπάρχει αντίδραση; Κάπου διάβασα ότι ΔΕΝ επιτρέπεται σε γυάλινο μπουκάλι.

    Ευχαριστώ,

    Νίκος

    Like

  6. 22ειθελα να γνωριζω ποση μεγαλη βλακεια δερνει τους υπευθνυνους ,που δεν αποφασιζουν να παρουν στα σοβαρα το Η2Ο2.Και εξηγουμαι :Εμενα η συζυγος μου πεθανε απο καρκινο(λεμφωμα non hntscin).Θελω να κανω γνωστο οτι το κρατος δαπανησε για διαφορες εξετασεις και θεραπειες ..περιπου 40000 ευρω.Αν γινοτανε κατι …με το Η2Ο2 ,και τα γλυτωνε αυτα τα χρηματα θα το εβλπτε το κρατος; Ας μου απαντησει καποιος με το χερι …παντα στην ..καρδια, και θα του ειμαι ευγνωμων.Ευχαριστω ολους που το διαβασατε…και προπαντως οσοι με κατανοησατε .

    Like

    • γιαννη δεν νοιαζονται για την υγεια μας.ουτε για τα λεφτα ολα δικα τους ειναι. τους ειμαστε αχρειαστοι πλεον,

      Like

  7. χαρηκα που ειδα το αρθρο συμφωνω και επαυξανω. Ειναι απο τα σπουδαιοτερα που μπορει να χρησιμοποιησει ο ανθρωπος αφοβα αρκει να ειναι μεσα στα πλαισια των οδηγιων. ΑΡΙΣΤΟ ΄φαρμακο¨για τον καρκινο αλλα οχι μονο. Ενεργοποιει τον οργανισμο και τον επαναφερει στα επιπεδα που θα πρεπει να ειναι …μεσα απο τν κακη διατροφη και τοσα αλλα που δεχετετο σωμα.
    Επαναδιατασει τον οργανισμο επαναφερει τις φυσικες του λειτουργιες γα ενα υγιες σωμα και νοηση.
    Το γνωριζω αυτο το προιον και το εφερνα προ πολου καιρου απο την Αγγλια. Χαρηκα που υπαρχει και εδω και προτεινω στον κοσμο να το χρησιμοποιησει ….( για να μην φανω οτι κανω διαφημηση…. τους ανθρωπους που το διαθετουν δεν τους γνωριζω καν.)

    Like

  8. είναι απολύτως απαραίτητο να αναγράφεται “food grade”; γιατί η συσκευασία που προμηθεύτηκα από το φαρμακείο δεν το έχει.

    Like

  9. Ειμαι ο κ. παπαβασιλειου ιωαννης , που πιο πανω εχω κανει κποι σχολιο , ζχστξκα με τκ Η2Ο2 , και ηλπιζα οτι θα ειχα καποια σοβαρη απαντηση ….απο καποιον …αρμοδιο. Ματαια ομως . Αν μη τι αλλο , πιστευω οτι υπαρχει μεγαλος …φοβος …απο το …..κατεστημενο ….! ! ! !.Διαφορετικα διδτυχως …..ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ . Αλλα δεν καηκε η καρδια …κανενος φαινεται , οπως καηκε η δικη μου , για να με …κατανοησει.

    Like

  10. Προχώρα μπροστά…..Παπαβασιλείου Ιωάννη,είναι η μόνη επιλογή που μπορείς να κάνεις,για να βρείς το δρόμο σου…..

    Like

  11. για πονους μεσης κ ποδοκνημικης μετα απο οσφιοιχιαλγια κ βαρυ διαστρεμα ποδοκνημικης ανακουφιζει?εχω δοκιμασει τα παντα,παρακαλω απαντηστε μοθ

    Like

  12. αν σκεφτει κανεις οτι πρεπει να βαζει τις σταγονες σε νερο για ενεσεις ερχεται πολυ ακριβο καπου 30 ευρω τον μηνα, το ιδιο το Η2Ο2 ειναι παφτηνο αν το διαλυσεις.! 1 λιτρογια μια ζωη ερχεται
    .Εγω εναλλακτικα λογω μικρης συνταξης πηγα σε καποιον στον Πειραια με χημικα και το βρηκα με 5 ευρω το λιτρο Φουντ γκρειντ το βαζουν σε τροφιμα οπως μου ειπαν.Δυστυχως δεν ειχαν απεσταγμενο νερο να το βρω και αυτο φτηνα.
    Ετσι χρησιμοποιησα πορτοκαλια , τον χυμο τους δλδ ,και επινα το πρωι με αδειο στομαχι .Οταν το δοκιμασα με απεσταγμενο νερο δεν πινοταν.Αλλα με τον χυμο ηταν σαν να επαιρνα το σπανακι του Ποπαυ ,Δεν καταλαβαινα σκαλα..Ενεργητικοτητα μνημη σε ολα ανοδο..Αλλα οι σταγονες λιγες.Πιστευω οτι ο καθενας μπορει ναδει αν καποια δοση τον ωφελει γιατι παιζει ρολο η ηλικια τα κιλα και παραγοντες αλλοι που δεν γνωριζουμε γιατι δεν μας ενημερωνουν..

    Like

  13. Αγαπητε Αποστολε η περιπτωση σου εχει πολλες αιτιασεις.Αν καποια απο αυτες οσον σε αφορα ειναι απο τραυματισμο και ειναι θεμα φλεγμονης εχεις ελπιδα ..Ειχα φλεγμονη στα δοντια και στην μεση μιλαμε μεχρι λυποθυμιας και εχω ησυχασει ..Αλλα αν παιρνεις φαρμακα προσεχε ..πηρε ενας γνωστος μου ταυτοχρονα και του ανεβηκαν οι παλμοι του. Σε μιση μερα επανηλθαν στα γνωστα του επιπεδα .αλλα ο οργανισμος ηταν τοξινωμενος απο τα πολλα φαρμακα και αντεδρασε..

    Like

    • Καλησπέρα Χαρά! Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου πεις την δοσολογία που χρησιμοποιουσες.. διάβασα πως ξεκινάς με 3 σταγόνες 3 φορές την μερα… ποια είναι η αναλογία του αποσταγμένου νερου.. και αν για το σταματήσεις χρειαζετε κάποιος τροπος

      Like

  14. Υπάρχει food grade 50% σε συσκευασία 30kg με 1 ευρώ +φπα το κιλό.Θα πρέπει να υπολογίσετε και γύρω στα 6-7 ευρώ επιπλέον για το δοχείο (μάλλον είναι κάποιο ειδικό)
    Δέν γράφω εδώ την εταιρία για να μήν θεωρηθεί διαφήμιση.Το e-mail μου είναι gatos74@yahoo.gr για όποιον θέλει πληροφορίες.

    Like

  15. Πως ξεκινησαν με την ιατρικη κανναβη ;.Δεν μπορουνε οι αρμοδιοι να ριξουν μια ματια και στο Η2Ο2; να υποθεσω οτι φοβουντε το κατεστβμενο ; δεν το πιστευω . Θελω να πιστευω οτι οι σημερινοι αρμοδιοι…περι την υγειαν φορανε επαξια τα παντελονια , και μαλλον ειναι αντρες με …@…..δια ! ! ! !?Ας κανουν το πρωτο βημα για το Η2Ο2 και πιστευω θα οφελησει τον απλο κοσμακη , και προ παντως το ιδιο το κρατος , που δαπανα τεραστια ποσα για να οφελει το ιατροφαρμακευτικο κατεστημενο μονο, αφου οι αρρωστοι πεθαινουν.Ζητω συγνωμη αν κακοκαρδισα καποιους αλλα εχω καει και η φωνη μου βγαινει μεσα απ την καμμενη μου καρδια! ! ! ! ….

    Like

  16. Ρε παιδια ας μου πει καποιος σας παρακαλω. Ποια ειναι η αναλογια σταγονας 35% ποσιμου οξυγονουχου υδωρ/απεσταγμενου νερου ή χυμου πορτοκαλιου; Νουμερα παρακαλω π.χ 1 σταγονα+50ml απεσταγμενου νερου. Σας ευχαριστω.

    Like

    • Μόλις το άρχισα και μια κ θέλω μόνο συντήρηση έβαλα σε κρασοποτηρο 165ml φυσιολογικό ορό από το φαρμακείο.. και με σταγονόμετρο 15 σταγόνες οξυζενέ…
      Από πάντα κάνω γαργαρες κ πλύση δοντιών με οξυζενέ και εγώ να πάω για καθαρισμό δοντιών 8 χρόνια..

      Like

  17. Το η2ο2 το ..πινωκαθε πρωι , δεκα σταγονες .Προληπτικα παντα ! ! ! ! !….Ειμαι καλα και ελπιζω να εχω κανει σωστη επιλογη . Τι με συμβουλευετε ; ; ; ; . . .

    Like

  18. Ποιο κράτος? Ποιος γιατρός? Κανείς δεν θέλει να χάσει το χρήμα. Όταν τον επισκέπτεται ο ιατρικός επισκέπτης και του προσφέρει ποσοστά για κάθε συνταγή που θα δίνει το δικό τους φάρμακο? Το χρήμα για αυτούς όλους είναι γλυκό. Ξεχνάνε και τον όρκο που έχουν πάρει.

    Like

  19. ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΟΞΥΓΟΝΟ; ΠΟΣΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ;

    Like

  20. Δεδομενου οτι το οξυγόνο στην ενεργη μορφη του και πριν αδρανοποιηθει συνενουμενο με αλλα μορια ειναι δραστικο στοιχειο και μπορει να καταστρεφει ιους μικροβια αλλα και μέταλλα γιατι δεν μπορει να καταστεψει και υγιη κύτταρα η οργανα του ογανισμου; ειναι γνωστο ιατρικα οτι η οξειδωση των κυττάρων οδηγει σε βλαβες η και στον θανατο τους μεταξυ αυτων ισως και των καρκινικων . Δεν μπορει ομως να ειναι επιλεκτικο. Εξαλλου η ποσιμη μορφη του δεν αφηνει περιθωρια να ερθει σε επαφη με τα κυτταρα γενικα παρα μονο ισως με αυτα του στομαχου χωρις να συνυπολογησουμε την υπαρξη του υδροχλωρικου οξεος.

    Like

Σχόλια και προτάσεις πάντα ευπρόσδεκτα...